Send blomster til Bergen

Ønsker du å sende blomster til noen i Vestlandets hovedstad – Bergen? Hos Nettblomst kan du enkelt bestille blomster med hjemlevering i Bergen og omegn. Våre blomsterdekoratører i Bergen har lang og bred erfaring i faget og binder blomster for deg med stor kjærlighet. Blomstene leveres av blomsterbud helt hjem til døren med din personlige hilsen.

Viser 1–30 av 84 resultater

Bestill blomster til Bergen

Ønsker du å glede familie, venner eller andre bekjente i Bergen og omegn med nydelige blomster? Hos Nettblomst kan du enkelt og raskt bestille blomster på nett til Bergen og omegn, og du finner blomster til alle anledninger.

Levering samme dag i Bergen

Bestiller du blomster på nett garanterer vi levering samme dag i Bergen og omegn for bestillinger gjort før kl. 12 mandag – fredag, og kl. 10 på lørdager.

Visste du dette om Bergen?

Grunnlagt i 1070 under navnet Bjørgvin

Bergen ble grunnlagt av den norske kongen Olav Kyrre i 1070. Bergen ble opprinnelig kalt Bjørgvin, som betyr «den grønne engen mellom fjellene».

Bryggen i Bergen

Bryggen i Bergen (ref. bildet øverst på denne siden), også kjent som Tyskebryggen og Hansabryggen, har siden 1979 stått oppført på UNESCOs verdensarvsliste som et minne om byens historiske tilknytning til Hansaforbundet i perioden fra 1300-tallet til midten av 1500-tallet.

"De syv fjell"

De syv fjell er betegnelsen på de syv byfjellene som omkranser Bergen sentrum;

  • Ulriken (643 moh.)
  • Fløyfjellet (400 moh.)
  • Rundemanen (568 moh.)
  • Sandviksfjellet , ofte kalt Sandviksfløyen (417 moh.)
  • Løvstakken (477 moh.)
  • Damsgårdsfjellet (317 moh.)
  • Lyderhorn (396 moh.)

Det er blant bergenserne ikke full enighet om hvilke fjell som hører til «de syv». Enkelte vil nok hevde at Blåmanen (554 moh.) og Kolbeinsvarden (231 moh.) regnes blant «de syv fjell».

Levering samme dag

Vi garanterer levering samme dag for bestillinger gjort før kl. 12 mandag – fredag, og kl. 10 på lørdager.

Friske blomster

Våre dyktige florister lager buketter og dekorasjoner med stolthet og omsorg. Vi garanterer at blomstene er friske og av god kvalitet.

Personlig hilsen

Med alle bestillinger kan du legge til et kort med en personlig hilsen. Våre florister skriver alle kort for hånd

Enkel betaling

Du kan enkelt betale med Vipps, Visa, MasterCard, PayPal, AmericanExpress eller Klarna.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.