Blomster til alle anledninger

Gavesett til henne

Er du på jakt etter et gavesett til henne? Hva er vel en bedre gave til henne enn et gavesett med friske blomster og noe søtt? Våre dyktige florister har satt sammen noen flotte blomsterbuketter med friske blomster og smakfull sjokolade. Gled henne i dag med et gavesett levert hjem på dør! Du kan også få gavesettet levert på egen dør slik at du kan gi gaven til henne personlig. Dersom du ønsker å sende gavesettet med blomsterbud, kan du legge ved en personlig hilsen med en hyggelig melding.

Viser alle 11 resultater

Hvordan gi et gavesett til henne?

Har du lyst til å overraske hun du er glad i? Det er mange måter du kan overraske henne på med et gavesett fra nettblomst.no. Våre dyktige florister har satt sammen mange fine gavesett med friske blomster og god sjokolade, og vi er sikre på at du vil finne en favoritt som vil glede henne!

Send et gavesett til henne med blomsterbud

Alle våre gavesett kan leveres rett hjem til henne på dør med blomsterbud. Bestiller du før kl. 12 på hverdager og kl. 10 på lørdag kan gavesettet leveres allerede samme dag. Vi leverer i hele Norge og resten av verden, slik at du kan glede hun du er glad i uansett hvor hun befinner seg! Med alle gavesett kan du kan legge ved en personlig hilsen med en hyggelig melding.

Gi henne gavesettet personlig

Har du lyst til å overraske henne med gavesettet personlig? Ingen problem – du kan enkelt bestille gavesettet til henne hjem til deg selv og levere det til henne personlig. Ved bestilling taster du enkelt inn deg selv som mottaker og velger tidspunktet du ønsker å få gavesettet med blomster levert.

 

Tips: Det er ekstra hyggelig for henne å motta et kort du selv har skrevet. Hun kjenner sikkert igjen håndskriften din og ønsker du å skrive kortet selv, notér ved bestillingen at du ønsker et tomt kort, så kan du skrive en hyggelig personlig melding til henne. 

Trenger du hjelp med å bestille gavesett til henne?

Så hyggelig at du vil glede hun du er glad i med et gavesett fra nettblomst.no. Vi hjelper deg gjerne med å bestille gavesett eller å besvare andre spørsmål du måtte ha. Ta kontakt med oss i chatten eller på hello@nettblomst.no, så hjelper en av våre dyktige medarbeidere deg.

Råd og tips du kanskje vil like...

Slik snitter du blomster - tips fra nettblomst.no
Blomsterpleie

Slik snitter du roser

Roser er noe alle elsker å få. Roser formidler kjærlighet og omtanke, og de er også symbolet for skjønnhet og styrke. Våre dyktige florister forteller deg her hvordan du bør snitte roser og hva du bør gjøre for at rosene skal holde seg best mulig.

Les mer »

Levering samme dag

Vi garanterer levering samme dag for bestillinger gjort før kl. 12 mandag – fredag, og kl. 10 på lørdager.

Friske blomster

Våre dyktige florister lager buketter og dekorasjoner med stolthet og omsorg. Vi garanterer at blomstene er friske og av god kvalitet.

Personlig hilsen

Med alle bestillinger kan du legge til et kort med en personlig hilsen. Våre florister skriver alle kort for hånd

Enkel betaling

Du kan enkelt betale med Vipps, Visa, MasterCard, PayPal, AmericanExpress eller Klarna.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.