Blomster til alle anledninger

Blomster til støtte for Leger Uten Grenser

Du kan nå sende en blomsterbukett med litt ekstra omtanke – velger du nemlig en Leger Uten Grenser-bukett vil kr 50,- gå til å støtte Leger Uten Grenser sitt arbeid. Leger Uten Grenser er en nøytral og uavhengig medisinsk hjelpeorganisasjon som redder liv og lindrer nød der behovene er størst. skolebøker til barn som ønsker å gå på skolen. Gavebevis følger med blomsterleveringen slik at blomstermottaker ser at støtte har gått til Leger Uten Grenser.  Gi en blomsterhilsen som bidrar til å redde liv!

Viser alle 4 resultater

Råd og tips du kanskje vil like...

Slik snitter du blomster - tips fra nettblomst.no
Blomsterpleie

Slik snitter du roser

Roser er noe alle elsker å få. Roser formidler kjærlighet og omtanke, og de er også symbolet for skjønnhet og styrke. Våre dyktige florister forteller deg her hvordan du bør snitte roser og hva du bør gjøre for at rosene skal holde seg best mulig.

Les mer »

Levering samme dag

Vi garanterer levering samme dag for bestillinger gjort før kl. 12 mandag – fredag, og kl. 10 på lørdager.

Friske blomster

Våre dyktige florister lager buketter og dekorasjoner med stolthet og omsorg. Vi garanterer at blomstene er friske og av god kvalitet.

Personlig hilsen

Med alle bestillinger kan du legge til et kort med en personlig hilsen. Våre florister skriver alle kort for hånd

Enkel betaling

Du kan enkelt betale med Vipps, Visa, MasterCard, PayPal, AmericanExpress eller Klarna.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.