Velg produkt

Velg leveringsdato

Legg til kort eller gave

Vi leverer blomstene for deg

«Du er verdifull» blomsterbukett til støtte for Leger Uten Grenser

En nydelig blomsterbukett i lilla nyanser som passer til alle anledninger. En overraskelse som varmer! For hver bukett går kr 50,- til Leger Uten Grenser. Gavebevis på at Leger Uten Grenser er støttet medfølger buketten.

kr 399,00

Andre blomster du kanskje vil like

«Du er verdifull» blomsterbukett til støtte for Leger Uten Grenser

Kategori:

«Du er verdifull» er en nydelig blomsterbukett i lilla nyanser som passer til alle anledninger. En overraskelse som varmer! For hver bukett går kr 50,- til Leger Uten Grenser. Gavebevis på at Leger Uten Grenser er støttet medfølger buketten.

«Du er verdifull» blomsterbukett blir håndbundet av våre dyktige florister og pent gavepakket. Vasen inngår ikke, men kan velges som et tillegg etter at buketten er lagt i handlevognen. Du kan også legge til og skrive en personlig hilsen senere i handleprosessen. «Du er verdifull» blomsterbukett kommer i størrelsene Standard, Medium og Stor. Oppgitt pris er for standard størrelse. Bildet viser stor størrelse. Legg buketten i handlekurven for å velge størrelse og se pris.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “«Du er verdifull» blomsterbukett til støtte for Leger Uten Grenser”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.