Vi hjelper deg med bestilling av blomster på nett

Kundeservice

Våre florister har mange års blomstererfaring og hjelper deg gjerne med tips om blomster og blomsterstell, samt generelle spørsmål eller om du trenger hjelp med bestillingen av blomster på nett. Nedenfor finner du vår kontaktinformasjon, samt våre åpningstider for kundeservice.

Kontaktinformasjon og åpningstider kundeservice

Henvendelser og spørsmål kan sendes til e-post: hello@nettblomst.no

 

Kundeservice har følgende åpningstider:

Mandag til fredag: 09:00 – 20:00

Lørdag: 09:00 – 18:00

 

Alle henvendelser besvares fortløpende innenfor våre åpningstider og vi forsøker å besvare din henvendelse så fort som mulig og senest innen 6-timer. Ved spesielle anledninger, e.g. morsdag, farsdag og valentinsdag, kan responstiden være noe lengre og senest innen 12-timer.

Ris og ros

Har du hatt en god kundeopplevelse som du vil dele med oss? Eller har du en hyggelig historie hvor du overrasket en du er glad i med blomster bestilt på nett? Send oss din historie på hello@nettblomst.no, og legg gjerne ved bilde(r).

Vi ønsker også tilbakemelding fra deg som eventuelt har hatt en mindre bra kundeopplevelse med oss. Fortell oss gjerne hva vi må gjøre for at du skal sitte igjen med en god kundeopplevelse hos oss. Med hver og én blomsterlevering forsøker vi vårt ytterste å levere over forventning og levere slik kvalitet at du som kunde vil anbefale oss til venner og bekjente.

Råd og tips du kanskje vil like...

Slik snitter du blomster - tips fra nettblomst.no
Blomsterpleie

Slik snitter du roser

Roser er noe alle elsker å få. Roser formidler kjærlighet og omtanke, og de er også symbolet for skjønnhet og styrke. Våre dyktige florister forteller deg her hvordan du bør snitte roser og hva du bør gjøre for at rosene skal holde seg best mulig.

Les mer »

Levering samme dag

Vi garanterer levering samme dag for bestillinger gjort før kl. 12 mandag – fredag, og kl. 10 på lørdager.

Friske blomster

Våre dyktige florister lager buketter og dekorasjoner med stolthet og omsorg. Vi garanterer at blomstene er friske og av god kvalitet.

Personlig hilsen

Med alle bestillinger kan du legge til et kort med en personlig hilsen. Våre florister skriver alle kort for hånd

Enkel betaling

Du kan enkelt betale med Vipps, Visa, MasterCard, PayPal, AmericanExpress eller Klarna.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.