Blomster med litt ekstra omtanke

Blomster til støtte for UNICEF

Du kan nå sende en blomsterbukett med litt ekstra omtanke – velger du nemlig en UNICEFbukett vil kr 50,- gå til skolebøker til barn som ønsker å gå på skolen. Gavebevis følger med blomsterleveringen slik at blomstermottaker ser at støtte har gått til UNICEF.

Viser alle 4 resultater

Om UNICEF

UNICEF er verdens største hjelpeorganisasjon for barn, og UNICEF jobber for å skape varige endringer og styrke rettighetene for alle barn. UNICEF er en viktig del av FN og gjennom sin tilknytning til FN har de unik gjennomslagskraft i over 190 land. UNICEF kjemper for å redde barns liv, beskytte de mest sårbare og bygge en bedre fremtid i verdens mest belastede områder.   UNICEF Norges hovedformål er å inspirere til engasjement for verdens barn. UNICEF Norge er én av 34 nasjonale støttekomiteer for UNICEF. Støttekomiteene jobber med å samle inn penger til UNICEFs internasjonale arbeid, og med opinionsarbeid for barns rettigheter.   Kjøper du en blomsterbukett med UNICEF støter du UNICEF sitt arbeid for å skape endring og styrke barns rettigheter.     Les mer om arbeidet på UNICEF sin nettside

Råd og tips du kanskje vil like...

Slik snitter du blomster - tips fra nettblomst.no
Blomsterpleie

Slik snitter du roser

Roser er noe alle elsker å få. Roser formidler kjærlighet og omtanke, og de er også symbolet for skjønnhet og styrke. Våre dyktige florister forteller deg her hvordan du bør snitte roser og hva du bør gjøre for at rosene skal holde seg best mulig.

Les mer »

Levering samme dag

Vi garanterer levering samme dag for bestillinger gjort før kl. 12 mandag – fredag, og kl. 10 på lørdager.

Friske blomster

Våre dyktige florister lager buketter og dekorasjoner med stolthet og omsorg. Vi garanterer at blomstene er friske og av god kvalitet.

Personlig hilsen

Med alle bestillinger kan du legge til et kort med en personlig hilsen. Våre florister skriver alle kort for hånd

Enkel betaling

Du kan enkelt betale med Vipps, Visa, MasterCard, PayPal, AmericanExpress eller Klarna.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.