Vi tar risikoen for koronavirus (COVID-19) på alvor

Mange er bekymret for koronavirus og risiko for smitte. Nettblomst har helse og sikkerhet for våre kunder og medarbeidere som høyeste prioritet. Vi følger utviklingen tett, og forholder oss til gjeldende anbefalinger og retningslinjer, for å kunne levere blomster trygt hjem på dør.

 

Ekstra fokus på smittevern gjennom hele verdikjeden

I forbindelse med COVID-19-pandemien har vi innført smittevernstilak gjennom hele verdikjeden. Vi forholder oss til Folkehelseinstituttet (FHI) sine til enhver tid gjeldende anbefalinger og retningslinjer. Vi har innført tiltak hva gjelder renhold, hygiene og nærkontakt, samt midlertidige endringer ved blomsterleveringene. For å redusere smitterisikoen unngår vi fysisk kontakt ved levering, og det kan være at blomsterbudet henger blomstene på mottakerens dør eller setter blomstene på trappen, i stedet for personlig overrekkelse. Skal blomstene leveres til noen som er bekreftet syke eller sitter i karantene, bes dette oppgis i bestillingen, slik at budet kan ta de rette forhåndsregler.

 

Koronaviruset har ingen innvirkning på blomsterleveringen

På det nåværende tidspunktet leverer vi blomster som normalt. Koronaviruset har pt. ikke medført redusert utvalg eller tilgang på blomster, men dette kan endre seg i tiden fremover. Vi vil alltid gjøre vårt ytterste for at levert blomsterbukett blir mest mulig lik bestilt bukett. Dersom enkelte blomster ikke er tilgjengelig hos den lokale floristen, vil floristen improvisere og lage buketten mest mulig lik mtp. blomstertype, form og farge.

 

Bestill blomster trygt på døren

Hos Nettblomst kan du enkelt og trygt bestille blomster på nett med levering på dør i hele Norge. Bestill blomster på nettblomst.no til deg selv eller noen du er glad i!

Liker du denne artikkelen? Del den med andre!

Del på Facebook
Del på Twitter
Send på e-post

Flere artikler med råd og tips du kanskje vil like

Slik snitter du blomster - tips fra nettblomst.no
Blomsterpleie

Slik snitter du roser

Roser er noe alle elsker å få. Roser formidler kjærlighet og omtanke, og de er også symbolet for skjønnhet og styrke. Våre dyktige florister forteller deg her hvordan du bør snitte roser og hva du bør gjøre for at rosene skal holde seg best mulig.

Les mer »
Inspirasjon til tekst på bryllupskort fra nettblomst.no
Inspirasjon

Bryllupskort: Inspirasjon til tekst

Skal du skrive en bryllupshilsen og usikker på hva du skal skrive på kortet? Det er ikke alltid lett å finne den perfekte kortteksten – vi hjelper deg gjerne litt på vei med tips og inspirasjon.

Les mer »

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.