Velg produkt

Velg leveringsdato

Legg til kort eller gave

Vi leverer blomstene for deg

Hvit Phalaenopsis Orkidé

Nydelig hvit Phalaenopsis Orkidé i hvit glasspotte. En gave som varmer og som varer. Orkidéer blomstrer gjerne 1-2 ganger i året og bærer fram blomster som ofte står i 2-6 måneder før de faller av. Kutter du de riktig etter avblomstring, vil orkidéen bære fram blomster år etter år.

kr 365,00

Andre blomster du kanskje vil like

Hvit Phalaenopsis Orkidé

Kategori:

Nydelig hvit Phalaenopsis Orkidé i hvit glasspotte. En gave som varmer og som varer.

 

Phalaenopsis er en av over 18 000 orkidétyper som planteriket har å by på. Phalaenopsis er på en måte orkidéen over alle orkidéer og blomstene er svært holdbare. En voksen phalaenopsis blomstrer gjerne 1- 2 ganger i året og bærer fram blomster som ofte står i 2- 6 måneder før de faller av. Så fort orkidéen har avblomstret, kan du kutte stengelen ved leddet like over stedet der den første blomsten dukket opp, eller helt ned til det andre leddet på stilken (tell nedenfra og opp). Etter et par måneders tid, vil nye stengler vokse fram og etterhvert gi nye knopper og nye blomster.

 

Du kan også legge til og skrive en personlig hilsen senere i handleprosessen. Hvit Phalaenopsis Orkidé kommer i størrelsene Standard, Medium og Stor. Oppgitt pris er for standard størrelse. Bildet viser stor størrelse. Legg orkidéen i handlekurven for å velge størrelse og se pris.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Hvit Phalaenopsis Orkidé”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å bedre din brukeropplevelse på siden vår. Ved å fortsette å bruke vårt nettsted samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.